Ingrid Jansen wordt het nieuwe gezicht van muziekzender XITE

Ingrid Jansen wordt het nieuwe gezicht van muziekzender XITE

Geschreven door Pieter Jongsma

Half januari 2014 is Ingrid Jansen aangesteld als nieuwe VJ van muziekzender XITE, en is hiermee vanaf 20 januari 2014 dagelijks te zien op tv’s in ruim 5,8 miljoen huishoudens. De nieuwe VJ volgt Gwen van Poorten op, en is het gezicht van de XITE Awards die aanstaande 13 maart plaats zullen vinden in AIR Amsterdam.

Ingrid Jansen zal onder andere de programma’s: XITE Awards – The Nominees en de XITE Club Tour presenteren. Als nieuwste VJ bij XITE start Ingrid meteen met een groots project: ze is namelijk hét gezicht van de XITE Awards die ze samen met Sol Wortelboer zal presenteren. 2014 wordt het jaar van XITE, volgens Ingrid. “Het jaar begint goed met de voorbereidingen voor de XITE Awards, waar nationaal en internationaal talent samenkomt. We gaan rocken!”, belooft de nieuwe XITE VJ.

Over Ingrid
Ingrid Jansen heeft een passie voor dansen en speelde de hoofdrol in de Nederlandse dansfilm Body Language, ook won ze de tv show Dancing Queen en is ze coach in het tv-programma Junior Dance. Ze heeft op het podium mogen stralen naast internationale artiesten als Shakira, The Sugababes en Icona Pop. Haar presentatietalenten heeft Ingrid o.a. laten zien bij tv-programma’s van Net 5 en RTL Telekids, dit talent zal ze nu als kersverse VJ bij XITE met een razend enthousiasme verder ontwikkelen.

Over XITE
XITE bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziektelevisiezender van Nederland. XITE werkt nauw samen met alle grote platenmaatschappijen en maakt daarnaast eigen programma’s zoals het dagelijkse programma Daily Noise, waarin presentator Sol Wortelboer artiesten ontvangt. Ook is er het programma Forever Young, de gelijknamige clubtour gepresenteerd door Ingrid Jansen. XITE heeft een permanente tv-studio in de Ziggo Dome.