Slam!Schoolawards van start

Slam!Schoolawards van start

Geschreven door Pieter Jongsma

SLAM!FM gaat ook dit jaar weer op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland, met de SLAM!Schoolawards. Wie mag zich één jaar lang de stoerste conciërge, leukste leraar, lekkerste chick en gast, beste muziektalent of misschien wel leukste school van Nederland noemen? Dit jaar is het thema van de SLAM!Schoolawards: ‘BATTLE OF HEROES’.

Hiermee gaan de leerlingen, docenten en scholen de strijd met elkaar aan. Vrijdag 28 maart vindt de grote finale plaats in de HMH in Amsterdam en is bekend welke school de eretitel een jaar lang mag dragen.

Aanmelden
Scholieren kunnen hun school aanmelden via de site www.slamschoolawards.nl en vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De vijf scholen met de meeste stemmen verdienen een nominatie en krijgen de uitdaging om tijdens de zogenaamde check-outs aan de vakjury te laten zien dat hun school de allerleukste is. Vorig jaar hebben 550 scholen zich aangemeld voor deze felbegeerde awards en stemden tienduizenden scholieren op hun favoriete school. Uiteindelijk was Van der Capellen Scholengemeenschap uit Zwolle de grote winnaar.