Sylvia uit B&B Vol Liefde onder vuur om oude Tweet
Bron: RTL

Sylvia uit B&B Vol Liefde onder vuur om oude Tweet

Geschreven door Daniël Schalk

Sylvia uit de RTL4-show B&B Vol Liefde ligt onder vuur door een oude Tweet die is opgedoken. Momenteel is op RTL4 te zien hoe Sylvia het hart van B&B-eigenaar Hans probeert te veroveren, maar in januari haalde zij op Twitter uit naar een deelnemer van Lang Leve de Liefde. Daar is nu veel kritiek op.

Via Twitter reageerde Sylvia in januari op een fragment waarin een deelneemster van het SBS6-programma Lang Leve de Liefde per ongeluk zichzelf in de fik stak. “Het IQ is bij bijna alle deelnemers zo laag. Waar blijven de mannen die universitair zijn toch? De gesprekken zijn allemaal beneden niveau. Ik kijk dit soort programma’s nooit meer. Alles is zo laag opgeleid”, schreef Sylvia toen in een Tweet.

Op het bericht wordt nu massaal gereageerd. “Wat heb jij voor opleiding dan Sylvia? Je komt namelijk ook niet heel intelligent over”, reageert iemand. Ook juicekanaal Reality FBI heeft de Tweet opgepakt. “Sylvia is duidelijk: met HBO of lager raak je bij deze muziekdocente niet de juiste noot”, schrijven zij.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!