Liefdevolle post: Guido snoept van twee walletjes!
Bron: RTL

Liefdevolle post: Guido snoept van twee walletjes!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Hey Guido,

Nadat ik bijna in slaap viel bij de stem van ‘opa’ Saul, jeuk kreeg van het gecommandeer van juf Edith en nét bijgekomen was van de ‘Joshua show’ moest ik kiezen aan wie ik de laatste brief zou schrijven. Ja de laatste alweer en dit seizoen is in mijn beleving voorbij gevlogen.

Kiezen moest ik tussen jou en Marco en dat was niet zo heel erg moeilijk. Zéker niet nadat ik in het voorstukje hoorde dat jij zowel Esmeralda als Marja gezoend hebt. Dus ja... dat maakte me wel nieuwsgierig. Ze zijn wél totaal verschillend beide meiden. Marja (die kennelijk als beroep ‘sabbatical’ heeft) kan wél meteen blijven en daar komt bij dat zij netjes naar je poepdoos gaat ook al is het midden in de nacht.

Esmeralda daarentegen is meer van het grappen en grollen en als je denkt dat zij gebruik maakt van je poepdoos, dan vergis je je lelijk. Zij loopt gewoon even de deur uit, laat haat broek zakken, leegt haar blaas in de sneeuw om de hoek bij je voordeur, hijst haar broek weer op en klaar is Klara. Beetje sneeuw erover en niemand die het ziet. Ik weet niet hoe dat gaat ruiken na verloop van tijd mocht je voor haar kiezen.

Je bent duidelijk stuurloos en weet absoluut niet of je voor humor of voor hersens gaat. Niet dat Esmeralda geen hersens heeft, maar van Marja zien we dat ze die hersens ook gebruikt. Ik vraag me af of Marja uiteindelijk tegen je wat platvloerse taalgebruik kan. Lomp zou je het ook kunnen noemen. Met Esmeralda zal dat minder problemen opleveren. Die is minstens net zo lomp.

Verder is een groot verschil tussen beide meiden, dat Esmeralda, net als jij, aan een flinke pot bier zit terwijl Marja van een glaasje rode wijn is. Meer een vrouw-vrouw zeg maar.

Maar dan heb je kennelijk de oplossing gevonden. Je bent een vergelijkend warenonderzoek gestart. Je bent gewoon met alle twee aan het kopkluiven gegaan! Ik weet niet wie je het eerst gezoend hebt en dat maakt ook niet uit. Wat wél uitmaakt is dat het zoenen bij de één een ‘WOWWW’ was en bij de ander was het ‘wel oké’.

Je schakelt een hulplijn in. Vriendin Charlotte loopt alle voors en tegens met je door. Ook het zoenen komt uitgebreid aan bod. Charlotte wil weten wat je voelde bij welke zoen en bij wie. Dus vertel Guido, ga jij voor veel tong of weinig, voor een natte spons of een droge lap, amandelen schoon likken of toch maar niet. Ik ben zó benieuwd wie de ‘wow-factor’ heeft. 

In een hutje ga je BBQ-en met beide dames en ja hoor, daar is ie weer: “Zouden jullie mijn stuk vlees in jullie mond willen hebben?” Ook goedemorgen. Marja vindt het allemaal écht heel lekker... en de eland ook. Ik geloof dat ik op dat moment door heb voor wie je gaat kiezen.

En dan is het zover en moet je je keuze maken. Mijn gevoel bleek juist. Jij kiest voor Marja, maar gaat éérst het gesprek aan met Esmeralda en dat gaat je moeilijk af. Tranen met tuiten wordt dit, maar je kunt een relatie nou eenaal niet opbouwen op alleen maar grappen en grollen.

Marja staat helemaal te shaken als ze hoort dat ze mag blijven. Jij denkt dat Marja je enorm veel te bieden heeft. Ze is met name zorgzaam en ze geeft je een goed gevoel. Ik gun jullie beiden alle geluk van de wereld en ik hoop dat het iets gaat worden. Wees zuinig op haar en wees vooral lief voor haar. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan als vrouw zijnde (ook als man overigens) om in een dorp met maar 22 inwoners en met een jachtgeweer te kunnen (over)leven!

Lieve groet,

Sonja

P.S. Heb je Marja al verteld van je vergelijkend warenonderzoek en je zoen-sessie met Esmeralda? Niet? Zou ik wel doen. Het komt namelijk op TV :-)

Niks missen en meepraten over Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!