Verraderlijke Post:  Gauw naar huis en je haren wassen!

Verraderlijke Post: Gauw naar huis en je haren wassen!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Hey Jordy,

Ik moet eerlijkheidshalve bekennen, dat ik heb zitten broeden op wat ik jou zou schrijven. Heel erg inspirerend vond ik je niet en dat geldt niet alleen voor de laatste aflevering. Ik heb zelden iemand zó snel van ‘t padje af zien gaan als het een beetje spannend werd. Nou ja spannend, spannend is het eigenlijk nergens meer geweest de laatste 3 - 4 afleveringen. Daar hebben Noor en Billy wel voor gezorgd.

Ik ga dan ook zeker niet terugkijken op de laatste aflevering, want dan ben ik zo klaar. Hoe dit af zou lopen was al een tijdje duidelijk. Of jij, of Sander zou als eerste vertrekken en dan is het automatische gevolg dat de ander er achteraan komt, waarmee meteen duidelijk werd wie er met het zilver vandoor zou gaan. Je kúnt ook té hebberig zijn Jordy.

Jou erbij halen was wel het domste wat Sander heeft kunnen doen. Hij wist dat jij de druk niet aan zou kunnen, maar het leek hem zo ‘leuk’ om de finale met zijn broertje te spelen en samen het zilver binnen te harken. Dat dit niet zou lukken zag half Nederland een maand geleden al aankomen.

Vol overtuiging zeggen jullie in het torentje tegen elkaar dat Noor en Billy zéker aan jullie kant staan en daar ging het mis, wat wij kijkers natuurijk al lang wisten. Dat nam ook meteen alle spanning weg, waar jij niet zoveel aan kon doen. Dat was de manier van spelen van Noor en het gewillig volgen van Billy. Chahid zat nog even in een twijfel-momentje maar uiteindelijk had je aan hem ook geen fluit.

Wat me wél verbaasde was, dat er wat stemmen voor Noor waren, onder ander die van je broertje en wat schetste mijn verbazing? Jij stemde op Chahid......Niemand stemt op die gast maar jij wel. Welke reden had je daar in hemelsnaam voor? Als jullie ook nog maar een heel klein kansje hadden gehad om Noor er uit te werken, dan heb jij die kans definitief zelf om zeep geholpen door op Chahid te stemmen.

Over je betoog gaan we het maar even niet hebben. Ook de vage verbaasde blikken naar Chahid waren lachwekkend, net zoals dat constante gewoel met je handen door je sluike haar. Zilver heb je trouwens genoeg zag ik, maar dan om al je vingers en daar blijft het dan ook bij.

Ga lekker naar huis, neem een douche en raap jezelf weer bij elkaar. Ik heb gehoord dat Noor, Billy en Chahid de pot met jullie gedeeld hebben. Geen idee of het klopt, maar als dat zo is, dan hou je er toch nog iets aan over. Het ga je goed Jordy en doe de groeten aan Sander.

Groetjes Sonja

P.S. Misschien dat je wat nieuwe shirts kunt kopen van de gedeelde winst.

Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!