Dit zijn de onbekende deelnemers van het nieuwe seizoen De Verraders
Bron: Tom Cornelissen

Dit zijn de onbekende deelnemers van het nieuwe seizoen De Verraders

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL heeft vrijdag de deelnemers van het nieuwe seizoen van De Verraders bekendgemaakt. Nieuw dit seizoen is dat er alleen onbekende Nederlanders mee doen aan het programma. Voorgaande edities waren vooral met bekende Nederlanders. 

Marketingspecialist en dragqueen Amin, jeugdwerker Julian, accountmanager Jeremy, laborant Ihsane, manager sales & marketing Mohamed, commercieel directeur Nathan, visual merchandiser Robin, personal trainer Kim, zelfstandig ondernemer Claire, sportschool eigenaar Tristan, rijksambtenaar Ebru, jeugd hulpverlener Dave, financieel expert Jan Roderick, maatschappelijk werkster en cabaretier Lucinda, rechercheur Tom, eigenaresse kledingwinkel Jill, psycholoog en NLP trainer Vincent, eigenaar van ijssalons Michel, lifestyle coach Kathelijn, kleurencoach Jannie, advocaat Alex en gepensioneerd manager welzijn Bep zijn te zien.

Fanatieke deelnemers strijden in het programma ‘De Verraders’ om een grote zilverschat. Een aantal van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en 'vermoorden' iedere nacht een medekandidaat.

De Verraders, vanaf vrijdag 16 februari om 20.00 uur bij RTL4.

Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!