Verraderlijke Post: Liegen mag niet! Enig idee hoe het programma heet, Ihsane?
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Verraderlijke Post: Liegen mag niet! Enig idee hoe het programma heet, Ihsane?

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Hey Ishane,

Jullie hebben Claire vermoord en of dát nou de slimste zet was, dat vraag ik me af. Alhoewel Ebru duidelijk is. ‘Claire is maar wisselgeld en je hebt absoluut niets aan haar’. Er zijn behoorlijk wat mensen die alle pijlen op jou hebben gericht. Het heeft alles te maken met je emotieloze gezichtsuitdrukking.

Héél af en toe zie ik je lachen, maar verder straalt er vrij weinig empathie van je af. Het is Amin opgevallen, jij schakelt te snel terug naar een ‘droog gezicht’ en je bent totaal niet verrast als er iemand vermoord is. Over Tristan hebben we het maar even niet. Die zit al een tijd op je dus er is werk aan de winkel.

Vandaag gaan jullie letterlijk op reis door Frankrijk voor de missie. De groep wordt weer onpartijdig verdeeld en tussen neus en lippen door hoor ik Kim nog zeggen dat ze op Tom en Ebru zit. Amin zit heel duidelijk op jou Ishane en hij neemt Robin mee in zijn theorie.

Ook Tristan wordt meegnomen in zijn verhaal. Je hebt tegen mensen gezegd dat Tristan een van de twee schrijvers was samen met Vincent. Nu is Vincent verbannen, want jij hebt Amin richting Vincent gestuurd. Daar heb je je wel verdacht mee gemaakt in zijn ogen. Gelukkig heb je Mo aan je kant, die iedereen richting Lucinda probeert te sturen. Dat is wel een geruststellende gedachte. Bij Mo zie ik je wel lachen. Moet je écht iets vaker doen en wees iets meer aanwezig en gewoon empathie tonen.

Robin vertrouwt iedereen behalve Tom en Ebru en ze neemt je mee in haar Theorie. Dat scheelt weer, hoef je er zelf niet over na te denken. Beetje lullig dat ze je beide medeverraders noemt.

Tijdens de missie belanden jullie in de kaart van Frankrijk, allemaal aan elkaar vastgebonden met een touw.  Er hangt een drone boven jullie hoofd met sleutels. Wat een ingewikkelde maar léuke opdracht. Jannie legt zo ongeveer het loodje maar ach....klein detail. Ook Alex heeft het lastig en Bep wordt zo ongeveer meegesleept aan het touw. Iets met leeftijd. Ik denk dat de gemiddelde leeftijd van team paars ook nét even iets hoger ligt. 

In ‘team paars’ word je gelukkig gesteund door Tom want je staat wéér een beetje afzijdig van de rest. Niets doen en niets zeggen gaat opvallen Ishane!! Nou heb je het geluk dat grootmuil Kim in je team zit en die hoor je overal bovenuit met haar getetter. Ze krijgt zelfs een hersenstoring tijdens de missie wat ik verbazingwekkend vind. Ik kreeg toch echt de indruk dat er zaagsel in haar bovenkamer zat. Wat een droeftoeter. Kunnen jullie haar niet gewoon om zeep helpen?

Hoor ik jou in de auto nou zeggen dat je wel echt argumenten moet hebben om iemand te verbannen? Serieus? Je kreeg van Kathelijn die ochtend nog de wind van voren omdat je een meeloper bent en gewoon op Jeremy hebt gestemd ondanks dat je ervan overtuigd was dat hij een getrouwe was. Hoezo argumenten? Klein detail is dat Kathelijn áchter je zit in de auto en haar blik zegt genoeg.

Tom heeft de grootste moeite om te beslissen of hij je voor de bus moet gooien, of dat hij je moet beschermen. Tristan ventileert zijn mening en dat doet hij niet in jouw voordeel. Ook Bep heeft haar bedenkingen, maar die is nog makkelijk te ‘bewerken’ en Amin weet het ook zeker. Jij bent een verrader.

Jannie zit met jou in een bondje dus die heeft wel een loyaliteit-issue dus dat is je geluk denk ik. Tristan daarentegen heeft in jouw ogen een te grote mond. Bovendien liegt hij dat hij barst. Het stoom komt zo ongeveer uit je oren als je richting de ronde tafel loopt en Tristan kan z’n borst maar beter nat maken. Jij gaat verhaal halen!

Je knalt hem er keihard in als Tristan zegt dat hij van Amin heeft gehoord dat jij hem beschuldigd hebt van valsspelen met het clipboard. Hoppateee! FUCKING leugenaar!!! Rustig Ishane, adem in adem uit, je gaat er véél te fel in!

Bep wil van je weten welk verhaal je wilt vertellen. Dat heb je tenslotte gezegd tegen zeg haar. Ik hoor je alleen maar roepen dat mensen liegen en veel verder kom je niet. Veel herrie en weinig inhoud. 

Kim lijkt de boel als sloofje van de verraders weer te redden door Bep als verrader aan te wijzen en ook je medeverrader Ebru helpt je. Maar hé....wat dóet ze....gaat ze ineens op Alex en niet op Bep? Nou aan Ebru heb je ook geen zak maar dat wisten we al. Met de stem van Ebru die naar Alex gaat, valt voor jou het doek. Tot zover ‘We hebben een bondje’. Niemand is te vertrouwen, daar ben jij zojuist achter gekomen! 

Goede reis naar huis!

Lieve groet,

Sonja

Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!