Verraderlijke Post: Bad Boys, Bad Boys, what you gonna do...?
Bron: rtL / Tom Cornelissen

Verraderlijke Post: Bad Boys, Bad Boys, what you gonna do...?

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Tristan... fijne Viking,

Hoe voelt dat nou om aan het ontbijt te verschijnen als verrader? Je maat Dave heeft niets door ook al zie jij zo rood als een tomaat als je met hem aan het ontbijt zit. Kim is wat té uitgesproken met haar mening dus als ik jou was dan zou ik haar voor de bus knikkeren. Iets met ‘Karma’. Jullie eerste actie is in ieder geval geslaagd, Alex is om zeep geholpen en Mo weet het zeker, Jannie is er een!

Robin begint een beetje argwaan te krijgen, want jij, Dave en Kim hebben het tot nu toe nog elke keer bij het rechte eind gehad. Hoe toevallig is dat
Dus let vooral op Robin zou ik zo zeggen, ze zou nog wel eens ver kunnen komen.

Mo blijkt toch niet zo slim te zijn als hij zich probeert voor te doen want hij neemt jou in vertrouwen en voor het gemak neemt hij Kim ook nog eens mee in zijn theorie dat Jannie een verrader is. Komt dát even goed uit! Jij weet Mo goed te overtuigen dat het vermoorden van Alex gewoon verwarring schoppen is. Ja jullie zijn de ‘Bad Boys’ en man man man wat speel jij dit goed met Dave en Mo en blonde Kim hobbelt vrolijk mee, maar voor Kathelijn is het duidelijk dat Kim een verrader is en voor de verandering tikt Kath de spijker op de kop!

Bep begint jullie ook een beetje door te krijgen, Kim is volgens haar jouw Siamese tweeling. Let vooral ook op Bep. Kim verliest een beetje haar gezonde verstand voor zover ze dat al had en ze neemt je even apart. Ze voelt de bui hangen en jij zegt dat jij het zéker doorzet mocht Kim verbannen worden. Ja natuuuuuuurlijk zet jij het door. Die pot met zilver lonkt!

De kunstzinnige opdracht is niet zo jouw ding maar gelukkig heb je kleurenpallet Jannie bij je die van orde en netheid houdt, structuur noemt ze het en jij volgt Jannie lekker met haar structuur en drukdoenerij. Hoe makkelijk wil je het hebben en jullie werken lekker samen. Zou Jannie door hebben dat jullie in verschillende teams zitten en dat haar naam al zo her en der geroepen wordt?

Jouw team mag naar de wapenkamer en Bep pakt de dolk waar ze hélemaaaaal niet blij van wordt. Ze voelt zich al zo ellendig dat haar ‘bestie’ Kathelijn een verrader is en dat ze haar 'moet' verbannen. Nou moet ze Kath nog een trap nageven ook. En dan pakt die Kath óók nog eens een schild waar ze niets aan heeft. Wát een ellende!!

Jij maakt niet al te veel woorden vuil aan Kathelijn en verbant haar. Dat is een ‘van-de-hak-op-de-tak-dame’ minder. Als ik jou was, zou ik nu, met volle kracht vooruit, op Robin gaan en haar vermoorden, ook al is het misschien wat verdacht, maar Robin komt té dichtbij, ook al vloeien er elke keer liters tranen bij haar. 

Als jullie dat níet doen, vrees ik dat alle pijlen op Kim gaan bij het volgende ronde tafel moment. Jij blijft in ieder geval bij iedereen onder de radar! Houden zo want van mij mag je met die pot zilver naar huis gaan. 

Lieve groet,
Sonja

Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!