Een Jaar Van Je Leven vanaf vanavond op nieuw tijdstip te zien
Bron: Showbizznetwork.nl / Daniël Schalk

Een Jaar Van Je Leven vanaf vanavond op nieuw tijdstip te zien

Geschreven door Daniël Schalk

De realityshow Een Jaar Van Je Leven is vanaf vanavond op een nieuw tijdstip te zien. SBS6 heeft vanwege tegenvallende kijkcijfers de stekker uit de talkshow HLF8 getrokken en daarom heeft de familiezender haar programmering omgegooid. Nu HLF8 is gestopt, zal de vooravond er anders uitzien.

Een Jaar Van Je Leven zal voortaan van maandag tot en met vrijdag vanaf 19:45 uur te zien zijn op SBS6. De uitzendingen zullen ook langer duren, namelijk tot 20:30 uur. De dagelijkse datingshow Lang Leve de Liefde is voortaan voorafgaand aan Een Jaar Van Je Leven te zien, van 19:00 tot 19:45 uur.

Er zijn in Een Jaar Van Je Leven nog 18 deelnemers over. Zij strijden om de prijzenpot, waar nu nog 900.000 euro in zit. Een Jaar Van Je Leven begon met 40 deelnemers en 1 miljoen euro in de pot. De bewoners van de loods worden met 75 camera’s dag en nacht gefilmd. Via Videoland zijn ze 24/7 te volgen.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf vanavond, iedere werkdag, om 19:45 uur te zien op SBS6. Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!