Deze week in GTST:  Janine doet onderzoek naar koolmonoxide in de flat van Lynn
Bron: RTL/Geert de Lange

Deze week in GTST: Janine doet onderzoek naar koolmonoxide in de flat van Lynn

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Janine vertrouwt de situatie in de flat van Lynn niet en onderneemt stappen. Bij de huisbaas bereikt ze niets en zoekt verder. Zijn er meer problemen gesignaleerd? Ze maakt zich zorgen om de andere bewoners. Maar dan wil eigenaresse van het gebouw, Agaath van Dijnselburg, ineens met Janine afspreken. Weet zij van de klachten af? En hoe zit het met de nieuwe ketel in het appartement van Betsy? Janine besluit bewoners te benaderen. Wat komt er uit dat onderzoek? Tijdens een bijeenkomst met de bewoners komt er ineens een onverwachte persoon opdagen.

Nina, Bing, Mare, Lars en Shanti zijn samen naar de Veluwe. Hoe verloopt dit uitje? Kunnen beide stellen goed met elkaar opschieten? Als Nina en Shanti een huifkartocht gaan maken wil Lars mee. Hij gedraagt zich nogal kinderachtig en dan gebeurt er iets vreselijks. Wat is er met Shanti en hoe loopt dit af? Nina belt 112 en ze belt ook Rick om te vertellen wat er is gebeurd. Hoe gaat het met Shanti in het ziekenhuis. Rick komt er naartoe. Hoe reageert Rick op wat er gebeurd is? Geeft hij nog steeds om haar of is dat verleden tijd? Beide zijn emotioneel.

In huize Verduin loopt het niet zo lekker. Hoe moet de belastingschuld van Steef worden betaald? Steef wil alles zelf betalen, maar kan dat wel? Het hele gezin wordt op de hoogte gesteld van de situatie. Kan iedereen een steentje bijdragen? Laura doet Julian een voorstel maar hij wil hier niets van weten. Ondertussen worstelt Merel met haar gevoelens. Is haar relatie met Marwan hier tegen bestand of niet? Merel besluit zichzelf op de proef te stellen en haar gevoelens verder te onderzoeken. Hoe loopt het af als Merel een date met een meisje heeft?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!