Deze week in GTST: Is Agaath verantwoordelijk voor de dood van Jasmijn?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Is Agaath verantwoordelijk voor de dood van Jasmijn?

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

De rechtszaak komt eraan. Julian wil niet dat zijn familie bij de rechtszaak aanwezig is. Eenmaal in de rechtbank doet de rechter uitspraak over Julians betrokkenheid bij de diamantenhandel. Hoe zal dit aflopen? Zou Julian in de gevangenis belanden en voor hoelang? En welke straf zal Marwan krijgen?

Nadat Merel te horen kreeg dat ze toegelaten is voor de Politieacademie, krijgt ze nu haar medestudenten te zien. Maar ze is er niet zeker van of ze over haar vaders strafzaak moet zwijgen. Wat zal ze doen?

Wantrouwen

Daan raakt geïrriteerd als Cato zich met zijn marketingplan bemoeit en zet alles op alles om Ludo enthousiast te maken. Ook vindt hij het lastig om Ludo niet te vertellen dat hij Stefano en de situatie rondom Cato niet vertrouwt. Hoe loopt dit af?

Nu Lynn in de Koning werkt als kok, staan Ludo en Janine er thuis alleen voor. Dat is wel even wennen, maar Janine moedigt hem al snel aan om zelf een maaltijd te maken. Gaat dit hem lukken?

Nieuwe zaak?

Rik vindt dat het de schuld is van Agaath dat Jasmijn dood is. Daarom wil hij een zaak tegen haar aanspannen en probeert Shanti hiervan te overtuigen. Ook zet ie haar onder druk. Zal het Rik lukken? Of wil ze er niks van weten?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!