Deze week in GTST: Stefano duikt weer op
Bron: RTL

Deze week in GTST: Stefano duikt weer op

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Stefano is weer terug na een tijdje weggeweest te zijn. Hij gaat langs bij Ludo en Janine en vertelt aan Janine dat hij zijn excuses wil aanbieden aan Ludo. Janine probeert Ludo te overtuigen om het gesprek aan te gaan met Stefano. Dit lukt en de twee spreken met elkaar af in de Rozenboom, maar hoe zal dit gesprek aflopen? Stefano gaat verder met zijn wraakactie tegen Daan en dit pakt goed uit. Wat zal dat zijn?

Merel en Demi hebben ruzie met elkaar, omdat Demi het niet oké vind hoe ze tegen haar moeder doet en hun in de steek laat. Als Demi dit aan Marwan vertelt. Verzint Marwan een plannetje, namelijk: Hij neemt Merel mee naar de Comedy Night in BOKS waar Demi ook is. Zal het weer goed komen tussen hun?

Stress

Linda heeft erg veel zin in haar date met Luuk. Ze gaat met hem eten in de Rozenboom. Maar Linda is ook gestrest, met name wat ze aan moet doen. Ze vraagt Janine om hulp. Eenmaal in de Rozenboom is het erg gezellig. Maar hoe zal dit verder gaan?

Shanti gaat op advies van Luuk een wandeltocht maken. Ze wil eigenlijk alleen gaan, maar Saskia vindt dit geen goed idee. Dus bied ze aan om samen met Laura met haar mee te gaan om Shanti een beetje in de gaten te houden. Tijdens de wandeltocht loopt Shanti voorop. Terwijl Laura en Saskia even een plaspauze houden gaat er bijna iets mis met Shanti en Saskia probeert haar te helpen. Maar er ontstaat een groot conflict. Wat zal er gebeuren en zal dit nog goed komen?

Logeren

Nola heeft afgesproken met haar schoolvriendin Emma. Nina en Bing zijn blij dat ze van Chanel en haar vader af zijn. Als Nola aangeeft dat ze bij Emma wil logeren, vinden Nina en Bing dit goed. Ze zijn eindelijk even alleen thuis. Maar gaat Nola wel echt logeren bij Emma?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!