Deze week in GTST: Verandert er iets voor Daan nu Stefano weer terug is?
Bron: RTL/Geert de Lange

Deze week in GTST: Verandert er iets voor Daan nu Stefano weer terug is?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Als Daan bij Ludo komt, heeft deze een voorstel voor hem. Wat heeft hij in gedachten? Is Daan het wel eens met die verandering? Stefano blijft dus voorgoed in Nederland nu zijn galerie in New York Failliet is gegaan. Als Daan dit allemaal had geweten, had hij een hele andere richting gekozen.

Hij praat er ook over met Rick. Hij vreest voor zijn functie. Maar hij besluit toch maar op het voorstel van Ludo in te gaan. Echter wel onder een paar voorwaarden. Zal Ludo hiermee akkoord gaan?

Rick belooft voor Shanti, die natuurlijk in het zienehuis ligt, filmpjes te maken van de bruiloft van Nina en Bing. Dan komt Rick bij Shanti in het ziekenhuis met zijn outfit als ambtenaar van de burgerlijke stand. Er wordt een plant bezorgd van een goede bekende en dat brengt Shanti op de naam van haar nog ongeboren baby.

Ze zoekt ook uit wat voor betekenis de naam heeft. Maar dan gebeurt er plotseling iets waardoor alles in een stroomversnelling komt. Als Rick het huwelijk wil gaan voltrekken, krijgt hij een telefoontje uit het ziekenhuis. Zijn taak wordt door iemand anders overgenomen. Wat gebeurt er met Shanti als Rick in het ziekenhuis is? Kan ze wel normaal bevallen? Er volgt een noodscenario. Redt Shanti het wel?

Bruiloft

Linda is terug uit Bonaire en gaat in de Rozenboom logeren omdat het huis vol is. Wat komt zij doen in Meerdijk? Waarom laat zij zich helemaal gaan en drinkt ze veel te veel? Ze doet Janine een bekentenis. In opdracht van Anton moet zij iemand wegwijs maken in de praktijk.

Julian overlegt met Marwan over hetgeen Daan hem heeft gezegd. Hoe zal het gaan als Flip in de buurtsuper komt? Op de dag van de bruiloft moet Julian een ritje naar Rotterdam maken. Als hij haar in de Buurtsuper ontmoet, ontstaat er een gevaarlijke situatie. Flip ontdekt zijn ‘spionage’ en alles loopt helemaal verkeerd af.

Marwan waarschuwt de hulpdiensten. Omdat Julian in de problemen komt, gaat Marwan Saskia ophalen bij de bruiloft. Alhoewel Mare in eerste instantie niet van plan is om naar de bruiloft te komen, verschijnt zij die dag toch. Wat is zij echter van plan? En wat zit er in de rode envelop die zij in de cadeaubus gooit? 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!