Deze week in GTST: Een roerige Koningsdag in Meerdijk

Deze week in GTST: Een roerige Koningsdag in Meerdijk

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Nina en Bing zitten met hun kinderen in de Koning. Nola, Manu en Max missen het contact met opa en oma. Ze hopen dan ook dat Nina het gaat bijleggen met Janine. Nina gaat met de kinderen naar Ludo en Janine om ze daar een paar uurtjes te laten. Samen met Bing gaat ze lunchen in de Rozenboom. Als Nina de kinderen wil ophalen, hebben ze het nog te erg naar hun zin en willen ze niet mee. Hoe gaat dit verder?

Stanley raapt de moed bij elkaar om Bing te gaan vertellen dat hij met hulp van Marwan weer aan het werk gaat. Hij vertelt het en Bing zegt dat hij het leuk vindt voor hem. Stanley is opgelucht. Later belt Bing Luuk op om te vragen of hij langs kan komen. Tegen hem vertelt hij dat hij het een slecht plan vindt en dat Luuk ervoor moet zorgen dat Stanley niet aan het werk gaat. Wanneer Stanley en Marwan thuis zijn en Demi langskomt met Tom, hebben ze nieuws voor haar. Welk nieuws?

Emotioneel

Linda maakt zich zorgen over haar relatie met Luuk en gaat naar Janine. Die adviseert haar om Luuk mee uit eten te vragen. Maar wanneer ze afspreken is Luuk eerst nog met hele andere dingen bezig. Linda geeft het op en gaat weg. Wanneer het Koningsdag is wil Linda dit graag met Luuk vieren. Maar Luuk wil gaan strandvissen, dus gaat Linda naar hem toe met een verrassing. Welke verrassing?

Jonathan krijgt te horen van zijn zus dat het niet zo goed gaat met zijn moeder. Hij vertelt dit aan Saskia. Laura verrast hem en Henk door Margriet uit te nodigen voor de lunch. Speciaal voor de lunch heeft Laura cheesecake gemaakt. Maar Margriet wordt er emotioneel door. Waarom?

Onopgemerkt

Saskia vermoedt dat Shanti en Rik haar en Julian ontlopen vanwege de kwestie ‘De Koning’. Shanti en Rik willen niet tegen hun eerlijk zeggen wat ze denken. Als ze s’avonds weg willen gaan omdat ze een afspraak hebben, proberen ze zo onopgemerkt mogelijk langs het huis van Saskia en Julian te gaan. Gaat dit ze lukken?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!