Tijl Beckand blikt in BEAU vooruit op Het Perfecte Plaatje
Bron: RTL / William Rutten

Tijl Beckand blikt in BEAU vooruit op Het Perfecte Plaatje

Geschreven door Daniël Schalk

Tijl Beckand is vanavond te gast in de talkshow van Beau van Erven Dorens om vooruit te blikken op het extra seizoen van Het Perfecte Plaatje. Vanaf morgen is op RTL4 te zien hoe acht BN’ers in Argentinië de strijd met elkaar aan gaan. Eén van de deelnemers is Tim den Besten, hij schuift ook aan bij Beau.

Naast Tim den Besten doen ook Babette van Veen, Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Maurice Lede, Renée Soutendijk, Roxanne Kwant en Thomas Berge mee. Hun foto’s in het mooie Argentinië worden beoordeeld door William Rutten en een nieuw jurylid: de Argentijnse topfotografe Gaby Herbstein.

Andere gasten in BEAU vanavond zijn Matthijs van Nieuwkerk, die komt vertellen over zijn bundel Zonnegloren, en Ricky Koole en Ruben van der Meer, die komen praten over hun nieuwe tv-serie Tenminste Houdbaar Tot. Met Floor Bremer en Doron Sajet praat Beau over Schiphol-baas Dick Benschop.

BEAU is vanavond om 22:05 uur te zien op RTL4. Meepraten over de uitzendingen en je eigen perfecte plaatjes delen? Word dan lid van onze Perfecte Plaatje-groep op Facebook.