‘Krezip is bezig met een comeback’

De Nederlandse band Krezip komt mogelijk weer bij elkaar. Via sociale media lijkt het erop alsof er een comeback aan komt. Daan Speelman, een vriend van de band, vertelde maandagochtend bij Giel Beelen erover. Hij versprak zich door te zeggen dat Krezip mogelijk op gaat treden op Pinkpop.

Daan Speelman: “Zo, ja! Niet normaal he!? Ik zit al in de auto, maar ja jeetje wat een verhaal he!? Ze gaan weer spelen, ja.” Daarop haakt Giel in en vraagt of er ook een tour komt, waarop Daan antwoordde; “Ik weet het niet. Ik kreeg gisterenavond een belletje. Ik snap het ook niet. Ik moest mijn mond erover houden. Ik weet het ook echt niet. Ik weet dat er weer wat gaat gebeuren volgens mij en dat is het enige wat ik weet.” Giel Beelen: “Maar Pinkpop is een feit dus. Je kunt het nu niet meer ontkennen. Je kunt nu niet net doen of je net niet gezegd hebt dat het zo is.” Daan begint te lachen: “Het is te mooi dit!”

Op de website van de band is een klok te zien die terugloopt. Mogelijk komt de band dan met nieuws. Het is dus goed mogelijk dat ze inderdaad weer bij elkaar komen. De band stopte in 2009 met optreden. Daarna startte zangeres Jaqueline Govaert een solo carrière.

Krezip scoorde meerdere hits in Nederland zoals I Would Stay, Promise en Sweet Goodbye. Deze laatste was meteen de laatste single die de band uitbracht. Maar wellicht komen er wel nieuwe singles aan. Over ruim acht uur weten wat er precies aan de hand is. Dan houdt de klok op die nu op de website te zien is.

Foto: Wikimedia Commons

Geef een reactie