Vanavond op tv: Singles gaan op zoek naar de liefde in Married At First Sight
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Vanavond op tv: Singles gaan op zoek naar de liefde in Married At First Sight

Geschreven door Pieter Jongsma

Het achtste seizoen van Married At First Sight gaat vanavond van start op RTL4. Twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen wagen de sprong in het diepe. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan deze twaalf mensen een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien.

De stellen zijn gematcht door experts met verschillende expertises. Naast de bruiloften, de huwelijksreis, het samenwonen en de eindgesprekken worden de koppels dit seizoen al eerder samengebracht om ervaringen te delen. Zo is er het groepsdiner dat plaatsvindt na de huwelijksreizen.

Na twee jaar het is de experts dit seizoen weer gelukt om een match te maken met twee vrouwen. Het vorige seizoen van Married At First Sight was zeer succesvol. Twee koppels zijn nog steeds samen. Of het de experts weer lukt, zal de komende weken duidelijk worden in de uitzendingen op RTL4.

Married At First Sight is vanaf 3 januari, iedere dinsdag en woensdag (en deze week ook op donderdag), om 20:30 uur te zien bij RTL4. Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!