Liesbeth Staats en Kees Dorresteijn maken nieuw middagprogramma BNR
Bron: BNR Nieuwsradio

Liesbeth Staats en Kees Dorresteijn maken nieuw middagprogramma BNR

Geschreven door Pieter Jongsma

Liesbeth Staats en Kees Dorresteijn zijn vanaf begin april te horen met een nieuw middagprogramma op BNR Nieuwsradio. Als duo brengen zij dagelijks tussen 16:00-18:30 de luisteraar snel op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Een programma dat voorbij de headlines gaat en waar naast korte snelle duiding bij het nieuws ook plaats is voor verdieping en langere gesprekken.

Met Liesbeth kiest BNR voor iemand met veel journalistieke ervaring maar ook iemand die de huidige tijdsgeest haarfijn aanvoelt en de vinger op de zere plek weet te leggen. Hoofdredacteur Mireille van Ark: “Ik ben blij met Liesbeth op deze belangrijke plek. Als het gaat over de toekomst van Nederland, met een nieuwe bestuurscultuur en modern ondernemerschap, dan sluit Liesbeth daar, net als de doelgroep van BNR, naadloos bij aan. Ze is kritisch en energiek en dat zullen de luisteraars gaan horen”

Staats is sinds augustus al te horen bij BNR met het programma Koplopers. Daarnaast ze voor het tv-programma Brandpunt. Dorresteijn presenteert regelmatig het programma BNR breekt.