Vanavond op tv: The Masked Singer, Najib Amhali en MINDF*CK luiden 2021 uit
Bron: RTL / Talpa / AVROTROS

Vanavond op tv: The Masked Singer, Najib Amhali en MINDF*CK luiden 2021 uit

Geschreven door Daniël Schalk

NPO 1, RTL4 en SBS6 voeren vanavond op oudejaarsavond weer een felle strijd om de kijker. Op NPO 1 keert MINDF*CK weer terug, RTL4 houdt vast aan The Masked Singer en SBS6 komt na tien jaar weer met en oudejaarsconference. Aan Najib Amhali de eer om 2021 op SBS6 met een lach af te sluiten.

NPO 1: Matthijs Gaat Door & Peter Pannekoek

Voor het tweede jaar op rij mag Matthijs van Nieuwkerk een oudejaarsspecial maken van Matthijs Gaat Door. Vorig jaar ging Matthijs Gaat Door op oudejaarsavond in première, nu maakt Matthijs een Frankrijk-special. Matthijs slaat de handen ineen met Rob Kemps, met wie hij dit jaar CHANSONS! maakte.

Daarna zorgt illusionist Victor Mids voor een magische afsluiting van het jaar. In de oudejaarsspecial van MINDF*CK laat Victor de kijker weer versteld staan van onverklaarbare illusies. De avond wordt afgesloten door cabaretier Peter Pannekoek met zijn eerste oudejaarsconference, genaamd Nieuw Bloed.

  • 20.30u: Matthijs Gaat Door
  • 21.40u: MINDF*CK
  • 22.30u: Oudejaarsconference Peter Pannekoek

RTL4: TV-kijker Van Het Jaar & The Masked Singer

Tijl Beckand gaat in de laatste uren van 2021 op zoek naar de beste televisiekijker van Nederland. 75 kandidaten krijgen twintig meerkeuzevragen over tv-momenten uit het afgelopen jaar. Eerst zou Guido Weijers een oudejaarsconference verzorgen, maar hij trok vanwege corona de stekker uit de show.

Na De TV-kijker Van Het Jaar neemt The Masked Singer het stokje over. Net als vorig jaar zullen de Klok, de Sneeuwpop, het Vuurwerk, de Oliebol en de Champagnefles het podium betreden, maar in de pakken zitten nu uiteraard andere BN’ers. Er is één nieuw karakter: de Kerstboom. Op 1 januari is de finale.

  • 20.00u: De TV-kijker Van Het Jaar
  • 22.00u: The Masked Singer
  • 23.55u: Vuurwerk met Davina Michelle

SBS6: Wie van de 3 & conference Najib Amhali

Shownieuws trapt oudejaarsavond op SBS6 af met een terugblikt op 2021. De deskundigen van Shownieuws bespreken het afgelopen nieuwsjaar. Om 20:35 uur is het de beurt aan Wendy van Dijk met een oudejaarsspecial van Wie van de 3. SBS6 bracht de spelshow in 2020 na zeven jaar weer terug op tv.

Aan Najib Amhali de eer om het jaar uit te luiden. SBS6 komt na tien jaar op oudejaarsavond weer met een oudejaarsconference, verzorgd door Najib. Volgens SBS6 wordt het ‘een persoonlijke avond’, waarin Najib terugblikt op wat hem opviel en wat hem raakte. De show heet Wie het weet mag het zeggen.

  • 19.35u: Shownieuws Jaaroverzicht
  • 20.35u: Wie van de 3
  • 22.05u: Oudejaarsconference Najib Amhali

Showbizznetwork.nl wenst iedereen een fijne jaarwisseling!