The Unmasked Singer: Breaking news over de karakters
Bron: RTL / William Rutten

The Unmasked Singer: Breaking news over de karakters

Geschreven door Miriam Boonstoppel Laatste update:

In The Unmasked Singer zoekt Miriam naar de ware identiteit van de karakters in The Masked Singer.

Inmiddels hebben al 14 zangers hun masker afgedaan. Wie knalt er vanavond uit als één grote vuurpijl, zo net voor de grote finale? Vanavond mogen we weer genieten van de zangers die het tegen weer tegen elkaar opnemen, en onze breinen weer doen kraken.

De jury zitten weer klaar met hun 'wijze' uitspraken, hun theoriën en O-ja momenten die misschien wel net zo goed kloppen als mijn pogingen tot het raden wie er nou in die pakken zitten. Met tot nu toe wel één iemand goed geraden te hebben, zit ik er weer klaar voor!

De koala

Breaking news! - De koala is gespot! Spierkracht, actief? Iemand uit het perfecte plaatje? Het plaatje doet mij denken aan the sound of music? Ik weet niet waarom, maar ik vind zijn stem klinken als Roui Verveer, maar ik kan de hints niet helemaal koppelen. Hij heeft wel humor. We krijgen een extra hint, als de jury goed klikt.

De koala is verbonden met Beau van Erven Dorens, hij is op bezoek geweest bij Bea in Italië! En hey Gab, van de vorige keer, een kleine verwijzing naar de Gabbers?

De Magiër

Breaking news! - De Magiër heeft een gezellig nachtje gehad! Er ligt een schatkaart, en er wordt gemopperd om gastendoekjes, Jan Smit? Ik snap wel dat Monica Duncan zegt, hij heeft bij de hogere tonen een beetje het zelfde toontje. Waylon kan ik niet combineren in dit plaatje. De magiër is verbonden met, de mispoes! Helaas krijgen we geen extra hint.

De Toffe Peer

Breaking news! - Robert heeft voor zich 20 worstenbroodjes, zakken tijgerbrood. Roy Donders, of toch Mart Hoogkamer? ook zij Robert dat hij niet overrijp was, hij is dus jong.

Hij begint te zingen, en het is gewoon helemaal duidelijk, zo klaar als een klontje. Mart Hoogkamer, goed gespeeld jongen. Is dit dan toch echt mijn avond van doorbraken? Met wie heeft hij een connectie? Bizzey. Bij Gerard gaat een belletje rinkelen, een optreden.

De Uil

Breaking news! - De Ibiza stijl is van start. Zo te horen heeft de uil heel wat te verbouwen. Iets gouds gewonnen? Iemand die een hekel heeft aan saai?

Brigitte Kraandorp, maar dan enorm verdraaid? Ik heb het gevoel dat deze mevrouw heel erg haar naam veranderd. Ruth Jacott vind ik ook een interessante. Bij de jury komt vooral Simone Kleinsma naar boven. De uil heeft een connectie met: Mispoes! Helaas!

De Ijsbeer

Breaking news! - De ijsbeer zoekt een huis, 5 slaapkamers. Zou hij kinderen hebben? Verwarring van Tijger en Jaguar, betekend dat wat?
Humberto Tan! Nog een doorbraak deze avond in mijn brein, ik weet het zeker! Ik hoorde nog een klein stukje van Gerard over de documentaire van de Jaguar, en dat was Humberto.

Ik hoor hem zingen en mijn puzzel is compleet. Humberto, welkom bij de club! Tenzij. Alhoewel..Ik houd Edson ook nog in de gaten, de lengte, de houding en manier van doen. Hij heeft een connectie met: Mispoes!

Het Nijlpaard

Breaking news! - Een beauty case zegt meer als een dagboek zeggen ze. De kleur groen staat ook centraal. Op de bekende socials zie ik veel de naam Stefania langs komen, heel eerlijk ken ik haar daar niet goed genoeg voor. Wat een strot heeft ze nijlpaard! Tjonge.

Er komt bij mij bij de Nijlpaard geen naam in mij op, dus ik ga met de menigte mee.Stefania, ben jij het? Na het ultieme showmoment van Buddy krijgen we weer drie microfoons. Ze heeft een connectie met: Jamai.

Exits

Het avontuur komt helaas ten einde vanavond voor De Magiër. Douwe Bob onthult zichzelf! Het is door de hints ontrafeling van Buddy, anders had ik de link niet gelegd.

En ook de Koala moet zich onthullen. Jammer. Ik denk Roui Verveer. Het is: Walid! Oké, misschien toch niet zo'n succesvolle doorbraak?

Word lid van onze Facebook-groep en deel jouw theorieën over The Masked Singer.