Mollenjacht: Kan Everon echt niet zwemmen of liegt hij hierover?

Mollenjacht: Kan Everon echt niet zwemmen of liegt hij hierover?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het tweeëntwintigste seizoen van Wie is de Mol? is alweer een tijdje onderweg! Miljoenen molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

In de vorige afleveringen had je ook bijzondere muziek bij sommige opdrachten. Zou dit gewoon nieuwe muziek van de productie zijn? Of slaat deze muziek op Laetitia als de mol?

Als we kijken naar follow the money, dan is Kim-Lian het meeste verdacht. Het is natuurlijk zo dat de mol zo min mogelijk geld in de pot wil.

Everon laat Laetitia vaak te water gaan omdat hij zegt dat hij niet kan zwemmen. Maar deze twitteraar heeft iets anders gehoord toen hij met Expeditie Robinson heeft meegedaan.

Dit was een opvallend iets in de aflevering. Laetitia krijgt haar tweede etui niet te pakken. Maar zodra ze zichzelf heeft losgemaakt pakt ze het etui alsnog niet. Is dit een mollenactie of is ze gewoon te fanatiek.

Alsof Laetitia nog niet genoeg is opgevallen deze aflevering, zien we hier nog een hint wat kan wijzen op Laetitia als de mol. Je zou het bijna moeten geloven dat ze mol is!

Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!