Vanavond op tv: Groep BN’ers in Mexico op zoek naar Mol in hun midden
Bron: AVROTROS / Joy Hansson

Vanavond op tv: Groep BN’ers in Mexico op zoek naar Mol in hun midden

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Tien bekende Nederlanders gaan in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? in het Noord-Amerikaanse Mexico op zoek naar de saboteur in hun midden. De presentatie van het NPO 1-programma is wederom in handen van Rik van de Westelaken, die het presentatiestokje in 2019 overnam van Art Rooijakkers.

De kandidaten zijn dit jaar wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, cartoonist Jip van den Toorn, dragartiest Justin Mooijer, presentator Kees van der Spek, actrice Rian Gerritsen, artiest Rosario Mussendijk en presentator Tooske Ragas.

Alle afleveringen worden nabesproken door Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot in MolTalk op NPO 3. Lavezzi Rutjes presenteert op NPO Zapp wederom Mollenstreken, de aftertalk voor kinderen. In de webserie Niet de Mol praat Splinter iedere zondag op NPO’s streamingdienst NPO Start met de afvaller.

Wie is de Mol? is vanaf vanavond, iedere zaterdag, om 20:30 uur te zien op NPO 1. Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!