Vanavond op tv: Elf BN’ers openen jacht op de Mol in hun midden
Bron: AVROTROS

Vanavond op tv: Elf BN’ers openen jacht op de Mol in hun midden

Geschreven door Daniël Schalk

In Albanië start vanavond de jacht op de Mol. Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma proberen dit seizoen de saboteur in hun midden te ontmaskeren.

De kijkers maakten in augustus al kennis met de elf kandidaten. Tijdens de opnames moesten de kandidaten zich via een livestream voorstellen. De kijkers konden een vrijstelling uitdelen aan de voor hen minst verdachte kandidaat. Wie die vrijstelling heeft gekregen, wordt mogelijk vanavond duidelijk.

Nieuw dit seizoen is de online serie Niet de Mol, waarin oud-kandidaat Splinter Chabot iedere zaterdagavond spreekt met afvaller. Splinter presenteert dit seizoen ook de officiële Wie is de Mol?-podcast, die sinds 20 december 2021 te beluisteren is. In de podcast portretteert Splinter de elf kandidaten.

Molloten kunnen na iedere uitzending direct naar NPO 3 zappen voor de live-nabeschouwing MolTalk vanuit VondelCS in Amsterdam. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken samen met verschillende oud-deelnemers de uitzendingen na en discussiëren over complotten en theorieën rond de Mol.

Wie is de Mol? is vanaf vanavond, iedere zaterdag, om 20:30 uur te zien op NPO 1. Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!