5 Seconds Of Summer komt weer naar Nederland

De Australische poprockband, 5 Seconds O Summer komt naar Nederland. Op maandag 5 november komen zij voor een concert naar het AFAS Live in Amsterdam. Dit concert is een onderdeel van hun Meet You There Tour. De kaartverkoop voor dit concert zal vrijdag 15 juni om 10.00 uur starten.

Nadat de vorige tournee, die in maart in Europa begon en in Brazilië eindigde, hebben de bandleden vandaag hun nieuwe tour bekend gemaakt. Luke, Ash, Calum en Michael brachten onlangs een akoestische versie van hun hit ‘Youngblood’ uit. Dit is meteen de titel van het derde studioalbum van de band. Op 15 juni zal het derde album verschijnen. 

Daarnaast is er goed nieuws voor de fans. Wanneer zij het album vooraf willen bestellen ontvangen zij direct de nummers ‘Youngblood’ en ‘Want You Back’. ‘Youngblood’ staat in de top van Spotify’s Today Hits en heeft al meer dan 105 miljoen streams over de hele wereld.

De Rolling Stone gaf aan dat de band de ‘grootste nieuwe rockact in de wereld’. Het is de enige band in de geschiedenis die haar eerste twee studioalbums in de Billboard 200 op nummer één ziet binnenkomen. Het titelloze debuutalbum verkocht wereldwij maar liefst drie miljoen exemplaren. Sounds Good Feels Good kwam vervolgens in 2015 op één binnen in twaalf landen, waaronder ook Nederland.

5 Seconds Of Summer bestaat uit Luke Hemmings (zang / gitaar), Michael Clifford (zang / gitaar), Calum Hood (vocals / bass) en Ashton Irwin (vocals / drums) – heeft o.a. een American Music Award gewonnen, een People’s Choice Award, een iHeartRadio Music Award, vijf MTV European Music Awards, twee ARIA Awards en een MTV Video Music Award.

5 Seconds Of Summer is op maandag 5 november te zien in AFAS Live in Amsterdam.

Foto: Wikimedia Commons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *