5 Seconds of Summer volgende maand naar Nederland

De Australische band 5 Seconds of Summer komt volgende maand voor een optreden naar Nederland. Op dinsdag 18 juni staat de band die onder andere hits scoorde met de nummers Youngblood en Who Do You Love in The Qube van Qmusic in Amsterdam.

Dit maakten Mattie en Marieke bekend in de ochtendshow op Qmusic. Er is plaats voor ongeveer 200 luisteraars om het concert bij te wonen. Sinds de grote internationale doorbraak met het nummer ‘She Looks So Perfect’ is 5 Seconds of Summer, of 5SOS zoals de band ook wel genoemd wordt, niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

Het nieuwe nummer ‘Easier’ dat vorige week gelanceerd werd, is op dit moment de Alarmschijf bij Qmusic. De laatste concerten die de band in Nederland gaf waren binnen enkele minuten uitverkocht.

The Qube is een intiem optreden waarbij luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, Ed Sheeran, The Script, Dua Lipa en John Legend en onlangs Armin van Buuren stonden als in The Qube.

Geef een reactie