Arjen Lubach brengt single over ex van Baudet uit

Cabaretier Arjen Lubach heeft vandaag de single over de ex van politicus Thierry Baudet uit zijn theatershow uitgebracht. Het nummer uit zijn show Arjen Lubach Live! gaat over een wilde nacht die Lubach heeft beleefd met de ex-minnares van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet.

“Al snel bleek na afloop van de shows dat het publiek dit nummer graag nog eens zou luisteren of zou laten horen aan anderen. Het op ware gebeurtenissen gebaseerde lied (geen commentaar verder) zou dan ook zeker een leven buiten de theaters verdienen”, zegt de tv-presentator.

Vorig jaar startte de presentator van Zondag met Lubach met zijn theatertournee door Nederland en vooral de muziek in Arjen Lubach Live! werd geroemd. Zo sprak De Telegraaf over ‘ijzersterke raps’ en noemde NRC ‘de hilarische rap over de ex-minnares van Baudet het hoogtepunt van de cabetershow’.

Lubach heeft de single uitgebracht onder de naam LU BACH bij platenlabel Top Notch. Het is overigens niet de eerste keer dat de muzikale cabaretier en Top Notch samenwerken. In 2014 maakte hij een remix van Zandloper van Typhoon, waarvoor destijds een remix-wedstrijd werd georganiseerd.

Luister hieronder het nummer ‘Beter in Bed’ over de ex van Baudet:

Foto: VPRO / Merlijn Doomernik

Geef een reactie