Marijke Helwegen twijfelt nog over Sterren Springen

Marijke Helwegen twijfelt nog over Sterren Springen

Geschreven door Daniël Schalk

Marijke Helwegen twijfelt nog steeds over haar deelname aan het SBS6-programma Sterren Springen, dat vanaf april terug is op televisie. Marijke Helwegen wil in elk geval niet springen van de duikplank, dat vertelt ze vandaag in het AD.

Gerard Joling, presentator van Sterren Springen, zei twee weken geleden op de radio dat Marijke Helwegen mee zou doen aan het SBS6-programma maar dat is nog helemaal niet zeker. Marijke Helwegen verteld in het AD dat ze een geblesseerd schoudergewricht heeft, “Ik wil best meedoen, maar dan alleen als ik in een snoezig badpakje elegant van een glijbaan mag roetsjen“, zegt de 65-jarige Marijke Helwegen.

Eerder zei Marijke Helwegen al dat het haar geen goed idee leek om van de duikplank te gaan springen in Sterren Springen, “Ik sta hier al te trillen, moet je voorstellen dat ik straks op die plank sta te trillen. Ik tril van mezelf. Trillen, trillen, trillen.” SBS6 is ook aan het onderhandelen met Dave Roelvink, Nathalie Makoma en Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli.

Sterren Springen wordt gepresenteerd door Gerard Joling en Kim-Lian van der Meij en is vanaf april te zien op SBS6.