Goedele Liekens tekent contract bij RTL 4

Goedele Liekens tekent contract bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma

Goedele Liekens heeft vandaag een tweejarig contract getekend bij RTL 4. Hiermee is zij regelmatig en exclusief te zien aan tafel bij ‘RTL Late Night’ en gaat zij in elk geval ook het nieuwe programma ‘Divorce Hotel’ presenteren.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: “Goedele heeft de perfecte combinatie in huis van inhoud, humor en looks. Vandaar dat ze een graag geziene talkshowgast is maar ook is ze een ervaren presentatrice met persoonlijkheid en bagage.”

Goedele werd in 1986 bekend als Miss België. Dat leidde tevens haar tv-carrière in België en Nederland in, als presentatrice en als producent. Ze studeerde psychologie en seksuologie en schreef meerdere boeken over het laatste onderwerp. Sinds 1999 is Goedele ambassadrice van de Verenigde Naties.

In het programma ‘Divorce Hotel’ werkt een echtpaar dat al besloten heeft om uit elkaar te gaan in één weekend onder deskundige begeleiding toe naar hun echtscheiding. Als men er zelf niet uitkomt, dan kan hiermee een langdurige vechtscheiding worden voorkomen. Eventuele kinderen komen niet in beeld en een omgangsregeling wordt buiten het programma om getroffen. De mogelijkheid voor een dergelijke echtscheiding is bedacht door een Nederlander en in de VS is van dit gegeven ook een tv-programma gemaakt. In Nederland wordt ‘Divorce Hotel’ geproduceerd door Vorst Media, bekend van programma’s zoals ‘Verslaafd’ en ‘Gepest’.