Linda de Mol rekent op werkende Weet Ik Veel-App

Linda de Mol rekent op werkende Weet Ik Veel-App

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Linda de Mol rekent erop dat de App van haar kennisquiz Weet Ik Veel dit seizoen wél volledig werkt, dat zei de RTL4-presentatrice gisteren in RTL Boulevard. Het RTL4-programma Weet Ik Veel en de App zijn volgens RTL onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat leidde vorig jaar tot de nodige problemen. In RTL Boulevard zegt Linda de Mol, “Ik weet nog dat ik op de bank zat met mijn tablet en dacht: even kijken wat er gebeurt als ik meespeel. Bij vraag drie hing hij al”, aldus Linda. “Ik ga er vanuit dat hij het nu wel doet, want dat maakt het natuurlijk wel zo leuk.”

Er keken vorig jaar gemiddeld 2 miljoen mensen naar het zaterdagavond programma Weet Ik Veel op RTL4, “Ik voelde wel een beetje aan dat dit programma wel een tweede ronde in zou gaan. Dit is uitgerekend een programma waar je je kinderen bij kan betrekken op zaterdagavond, omdat je met de tablet en smartphone met z’n allen een spelletje kan doen.” zegt de presentatrice.

Door het programma Weet Ik Veel wordt Linda de Mol zelf ook alsmaar slimmer, “Ik heb zoveel vragen gesteld. Ik weet niet alles meer, maar er blijft veel van alles hangen. Ik weet van veel een klein beetje.”