Topturner Jeffrey Wammes gaat ook uitdaging Sterren Springen aan

Topturner Jeffrey Wammes gaat ook uitdaging Sterren Springen aan

Geschreven door Pieter Jongsma

Naast Olympisch schaatskampioen Koen Verweij, doet ook topturner Jeffrey Wammes mee aanSterren Springen. Dat werd zojuist bekend gemaakt bij Show Vandaag.

Wammes is net als Koen Verweij een topsporter en gaat graag de strijd met de schaatser aan in het zwembad. Vanavond inShow Laat wordt de derde deelnemer van Sterren Springen bekend gemaakt. Sterren Springen, gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Gerard Joling, is vanaf zaterdag 5 april te zien bij SBS6. 

Over Jeffrey Wammes
In 2005 brak de toen 17-jarige Jeffrey Wammes internationaal door. Voor het eerst in de geschiedenis behaalde een Nederlander twee gouden medailles op de onderdelen vloer en sprong tijdens het WK, wat het begin van zijn carrière als topsporter betekende. Wammes zou in 2012 naar de Olympische Spelen in Londen gaan, maar een breuklijn in zijn knie beëindigde zijn Olympische droom. Als vervanger werd Zonderland afgevaardigd naar de Spelen, die daar een gouden medaille aan de rekstok haalde. Naast een succesvolle turncarrière studeert Jeffrey aan de Johan Cruyff University.

Sterren Springen: nog 1 week
Voordat het nieuwe seizoen van Sterren Springen echt van start gaat, kan men op zaterdag 29 maart alvast in de stemming komen met Sterren Springen: nog 1 week. Hierin zijn de opmerkelijkste sprongen van het vorige seizoen en van andere landen te zien. Ook worden alle deelnemers voorgesteld en krijgt men een kijkje bij de voorbereidingen en de trainingen van de sterren. Sterren Springen: nog 1 week is te zien op zaterdag 29 maart om 20:00 uur bij SBS6.

Sterren Springen
Vanaf zaterdag 5 april wekelijks van 20:00 – 22:00 uur bij SBS6