Showbizznetwork weekoverzicht - week 9

Showbizznetwork weekoverzicht - week 9

Geschreven door Daniël Schalk

Nicolette Kluijver, Utopiaan Hakim, de serie over Johan Cruijff, The Hit, Peter R. de Vries, Koen Verweij, Andy & Melisa en Gerard Joling waren deze week in het nieuws en lees je allemaal terug in het Showbizznetwork weekoverzicht.

Afgelopen week zei Nicolette Kluijver, presentatrice van Adam Zkt. Eva, dat zij zelf zonder problemen uit de kleren ging voor het RTL 5-programma, "Ik heb het aan het eind van alle opnamen gedaan, dus ik had al wekenlang over naakt gesproken. Het was met mijn cameracrew, die alleen maar naakte mensen had gefilmd, dus het was prima." Wat er op televisie precies te zien is van Kluijvers naaktsessie, laat ze in het midden. "Daarvoor moet je kijken."

Utopiaan Hakim moest na de twee eliminatieronde Utopia verlaten, “Ik vind het jammer, ik heb niet kunnen doen wat ik wilde doen. Het is wat het is, alles is met een reden”, zegt Hakim. “Thuis is mijn Utopia. Ik ga terug naar mijn Utopia. Bedankt allemaal voor de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie er wat van maken”

De VPRO-serie over het leven van Johan Cruijff beleefde afgelopen week zijn première en trok met de eerste aflevering 1.041.000 kijkers op Nederland 1. Het nieuwe RTL5-programma The Hit daarin tegen is nog geen kijkcijferhit, de nieuwe show op RTL5 trok 255.000 kijkers en is na de eerste aflevering meteen verplaats van de maandagavond naar de zondagavond.

Albert Verlinde maakte afgelopen week op Q-music bekend dat RTL4 in de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden met een GTST-quiz komt wat word gepresenteerd Carlo Boszhard en Ruud Feltkamp.

De afgelopen week werd ook bekend gemaakt dat Lange Frans en Maik de Boer te zien zullen zijn in het komende seizoen van Op Zoek naar God en ook werd bekend gemaakt dat de AVROTROS het nieuwe programma van misdaadjournalist Peter R. de Vries op de vrijdagavond gaat uitzenden.

Ook werd er deze week bekend gemaakt dat Olympisch schaatskampioen Koen Verweij mee gaat doen aan Sterren Springen op SBS6. Ook topturner Jeffrey Wammes en Dave Roelvink werden deze week bekend gemaakt als deelnemers van Sterren Springen op Zaterdag.

Nog meer in het nieuws was afgelopen week, Roek Lips vertrekt als Netmanager van Nederland 3, Jack Spijkerman komt met nieuw programma, Talpa komt met nieuwe hulpshow voor crisis-slachtoffers en SBS6 komt met nieuw programma 'Wie Trouwt Mijn Moeder'.

Afgelopen vrijdag ging ook de real life soap Andy & Melisa in première dat redelijk begon met 621.000 kijkers. Ook werd afgelopen week bekend dat Gerard Joling niet als jurylid te zien zal zijn in het tweede seizoen van Bloed, Zweet & Tranen. Gerard Joling zou de televisieklus hebben afgewezen vanwege te lage gage, op Facebook ontkent de zanger dat dit de reden is, “Eerder heb ik al aangegeven, gevoelsmatig niet op mijn plek te zitten als jurylid in dit programma” zegt Joling op Facebook.