Luisteraars bepalen de Zwarte Lijst

Luisteraars bepalen de Zwarte Lijst

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vandaag stemmen luisteraars op hun favorieten voor de meest soul- en jazzvolle lijst van Nederland: de Zwarte Lijst. Giovanca koos zojuist live op Radio 6 Soul & Jazz als eerste haar favorieten voor de Zwarte Lijst. Stemmen op jouw favoriete platen voor de Zwarte Lijst kan tot en met 20 maart via radio6.nl.

Welke platen verdienen een plekje in de zwartste lijst van Nederland? Van maandag 3 tot en met donderdag 20 maart 12:00 uur stellen luisteraars via radio6.nl hun persoonlijke Zwarte Lijst samen. 

De Zwarte Lijst
Van 21 tot en met 28 maart klinkt de vijfde editie van de Zwarte Lijst op Radio 6 Soul & Jazz. Soul, jazz en aanverwante muziekstijlen zijn springlevend en dat viert Radio 6 Soul & Jazz met de Zwarte Lijst. Van 07:00 uur in de ochtend tot 01:00 uur in de nacht tellen de Radio 6-dj’s een week lang af naar de allerbeste zwarte plaat ooit gemaakt. Van classics van Marvin Gaye en Aretha Franklin tot recente hits van Caro Emerald en John Legend: luisteraars genieten van de mooiste en beste soul, jazz, disco en funk.

 

Naar Radio 6 Soul & Jazz luister je via de kabel, online, de Radio 6-app of via Digital Radio+, de nieuwe manier van digitaal radioluisteren. De Zwarte Lijst is in beeld te volgen via het digitale themakanaal NPO Cultura, KPN Interactieve TV en via de videostream op radio6.nl.