Luisteraars bepalen nieuwe naam radioshow Peter en Mieke

Luisteraars bepalen nieuwe naam radioshow Peter en Mieke

Geschreven door Pieter Jongsma

Omroep Max-directeur Jan Slagter laat de luisteraars de nieuwe naam van de radioshow van Peter de Bie en Mieke van der Weij bepalen door middel van een prijsvraag.

"Bij deze opening ik een prijsvraag voor een nieuwe titel voor het nieuwe radioprogramma van Peter de Bie en Mieke van der Weij!", zo laat Slagter weten in het NPO Radio 1 programma De Perstribune. Deelnemen aan de prijsvraag kan via Twitter door de hashtags: #petermieke #prijsvraag en #omroepmax te gebruiken. De uiteindelijke winnaar maakt kans op een iPad.

Eerder maakte de NPO bekend dat Max aan het kijken is naar een nieuwe naam voor de radioshow. Peter de Bie en Mieke van der Weij voerden de afgelopen maanden verschillende gesprekken met Omroep Max.

Beide lagen in een conflict met AVROTROS die vervolgens besloot beide op non-actief te stellen. Van der Weij en De Bie waren bij AVROTROS verantwoordelijk voor de zaterdagochtend show van NPO Radio 1. Afgelopen donderdag werd bekend dat beide definitief de overstap maakte naar Omroep Max.

Lees ook:  Rob Stenders en Annemieke Schollaardt delen middag Radio 2

Foto: Omroep Max