KRO met nieuw seizoen ’t Schaep

KRO met nieuw seizoen ’t Schaep

Geschreven door Daniël Schalk

Het vijfde seizoen van de KRO-serie ‘t Schaep heeft de werktitel ‘t Zingkende Schaep en speelt zich af op een boot, dat heeft de KRO vandaag bekendgemaakt. De opnames van het nieuwe seizoen van ‘t Schaep starten in de zomer en komt in 2015 op televisie. “In dit seizoen maken Door en Kootje en hun Amsterdamse vrienden een reisje over de Nederlandse rivieren. Ook in deze reeks  zingen ze weer tal van bekende Nederlandse liedjes. Alle vertrouwde gezichten zijn ook in dit seizoen van de partij”, laat een woordvoerster van de KRO weten.

De cast van ‘t Schaep zal wederom bestaan uit Pierre Bokma, Loes Luca, Marc-Marie Huijbregts, Georgina Verbaan, Ton Kas, Jenny Arean, Laus Steenbeeke, Bianca Krijgsman en Carry Tefsen. Opvallend is dat Carry Tefsen weer deel uitmaakt van de cast, in het derde seizoen van ’t Schaep overleed het personage van Carry Tefsen. Opoe Withof was vorig seizoen als geest te zien in het vierde seizoen van de KRO-serie, ook in het vijfde seizoen zal Opoe dus van de partij zijn.

Frank Houtappels is wederom verantwoordelijk voor de scenario’s, het vijfde seizoen wordt geregisseerd door onder andere Frank Krom en Pieter van Rijn, die ook tekenden voor eerdere afleveringen. ’t Schaep word geproduceerd door Kemna & Zonen.