Tess Milne en Simon Zijlemans duiken weer in de gamewereld

Tess Milne en Simon Zijlemans duiken weer in de gamewereld

Geschreven door Pieter Jongsma

Morgen start het nieuwe seizoen van InsideGamer bij Veronica. In dit gameprogramma brengen Tess Milne en Simon Zijlemans wekelijks alle ins en outs op gamegebied.

Ze bespreken de nieuwste games, gaan naar belangrijke evenementen en presenteren wekelijks de coolste gamemomenten, zoals de top 5 beste kills. In de nieuwe afleveringen volgen de presentatoren onder andere de wereldkampioenschappen Call of Duty, van de voorrondes in Londen tot aan de finale in Los Angeles. InsideGamer is vanaf woensdag 19 maart wekelijks rond 0.00 uur te zien bij Veronica.

Ook in het nieuwe seizoen van InsideGamer houden Veronica-gezicht Tess Milne en gamejournalist Simon Zijlemans de kijkers op de hoogte van alle ontwikkelingen in gameland. Een belangrijk onderwerp dit seizoen zijn de Call of Duty Championships. In de eerste aflevering zijn de presentatoren in Londen om de Europese voorrondes te verslaan, waar ook twee Nederlandse teams aan meedoen. De teams die zich kwalificeren voor de wereldkampioenschappen, gaan naar Los Angeles waar de laatste schoten worden gelost en er maar één winnaar overblijft. In de aflevering van 16 april zijn Tess in Simon in Los Angeles om deze laatste, spannende strijd bij te wonen.

Naast Call of Duty bespreken Tess en Simon wekelijks de allernieuwste games, belangrijke gamemomenten en recente nieuwtjes. Ze sluiten zich bijvoorbeeld 24 uur op voor een marathon van het gloednieuwe spel The Elder Scrolls Online.

InsideGamer is een samenwerking met Sanoma’s Insidegamer.nl en wordt geproduceerd door Towel Media.

InsideGamer
Vanaf woensdag 19 maart wekelijks rond 0.00 uur bij Veronica
Herhalingen op vrijdagen rond 0.00 uur bij Veronica