Nieuw seizoen Je Zal Het Maar Hebben met Tim Hoffman

Nieuw seizoen Je Zal Het Maar Hebben met Tim Hoffman

Geschreven door Pieter Jongsma

Zestien zijn en eruit zien als een jaar of tien, geboren worden zonder benen, geen eten of drinken kunnen binnenhouden omdat je maag verlamd is of aan bed gekluisterd zijn door een tekenbeet; je zal het maar hebben! In het dertiende seizoen van Je Zal Het Maar Hebben ontmoet BNN-presentator Valerio Zeno opnieuw jonge mensen die ondanks een beperking of aandoening volop van het leven genieten.

Voor Valerio de laatste keer JZHMH, na zes seizoenen heeft hij de keus gemaakt te stoppen met het programma. Tim Hofman zal de presentatie van het volgende seizoen op zich nemen. Je Zal Het Maar Hebben is vanaf 25 maart te zien om 20.25 uur bij BNN op 3.

In de eerste aflevering vertelt Pim over zijn zeldzame syndroom Kabuki. Hij is zestien jaar maar ziet er veel jonger uit dan hij in werkelijkheid is. Ondanks dat iedereen hem niet ouder dan tien jaar schat, staat hij op het hoofdpodium van de Zwarte Cross en speelt hij het publiek helemaal plat. Valerio bezoekt Pim op z’n zestiende verjaardag en drinkt samen met hem z’n eerste biertje. Ook bezoekt Valerio Meike. Meike kreeg terwijl ze in een tentje op het Hongaarse festival Sziget lag, voor het eerst een psychose. Over haar ervaringen schreef ze een boek. Ze laat Valerio zien hoe het is om een psychose te hebben en hoe ze nu omgaat met haar geestelijke aandoening.

Op jzhmh.bnn.nl vind je alle informatie van de JZHMH'ers en het archief.