Dubbele ‘The Bold’, Jo Frost en Judge Judy in nieuwe vooravond RTL 8

Dubbele ‘The Bold’, Jo Frost en Judge Judy in nieuwe vooravond RTL 8

Geschreven door Pieter Jongsma

De doordeweekse vooravond van RTL 8 is vanaf vandaag, maandag 31 maart, vernieuwd. De nieuwe vooravond start om 18.05 uur met een dubbele aflevering van ‘The Bold And The Beautiful’. Door dagelijks twee afleveringen van de populaire soap uit te zenden, loopt Nederland snel in op de Verenigde Staten, die al verder zijn met hun uitzendingen.

Na de dubbele ‘The Bold’ schiet supernanny Jo Frost wanhopige ouders te hulp in ‘EHBO: Eerste Hulp Bij Opvoeden’. De vooravond van de vrouwenzender wordt afgesloten door ‘Judge Judy’. Rechter Judith Sheindlin, die voor het eerst te zien is bij RTL 8, doet in haar eigen show uitspraak in juridische zaken. ‘Judge Judy’ is sinds 1996 op de Amerikaanse televisie en wordt gezien als de voorloper van alle rechtbankprogramma’s.

De in de Verenigde Staten veelbekeken serie werd vorig jaar bekroond met een Daytime Emmy Award. Daarnaast behaalde Judge Judy in 2013 de 28ste plaats op de lijst ‘100 Most Trusted People in America’ van Reader’s Digest.

Vanaf maandag 31 maart om 18.05 uur en 18.30 uur ‘The Bold And The Beautiful’, om 19.00 uur ‘EHBO: Eerste Hulp Bij Opvoeden’ en om 20.00 uur ‘Judge Judy’.