Van hereniging VI-trio tot dubbele dosis Chateau Meiland: bijlezen in één minuut
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Van hereniging VI-trio tot dubbele dosis Chateau Meiland: bijlezen in één minuut

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Elke zondag maakt Showbizznetwork.nl een overzicht van het belangrijkste media-nieuws uit de voorbije week. Lees in één minuut de hoogtepunten uit week 31 terug.

Oud-deelnemers in jubileumseizoen Wie is de Mol?

Tien oud-deelnemers van Wie is de Mol? krijgen in het speciale jubileumseizoen nogmaals de kans om de Mol te ontmaskeren. Dat heeft AVROTROS bekendgemaakt. In de Italiaanse stad Toscane starten tien kandidaten hun zoektocht naar de Mol. Wie de tien kandidaten zijn, wordt pas in de eerste uitzending bekend. Er worden veel namen genoemd, waaronder Gijs Staverman, Nikkie de Jager en Diederik Jekel. Het extra seizoen van Wie is de Mol? start op zaterdag 5 september.

Dubbele dosis Chateau Meiland vanaf nieuwe seizoen

De realityserie Chateau Meiland is vanaf het nieuwe seizoen twee keer per week te zien bij SBS6. De nieuwe afleveringen zijn voortaan te zien op maandag en donderdagavond. In het nieuwe seizoen wordt de familie Meiland gevolgd tijdens hun terugkeer naar Nederland. De familie heeft in Hengelo een nieuw stulpje op de kop getikt en zal hun Franse chateau en leven achter zich gaan laten.

Veronica Inside keert na de zomer terug op de buis

Veronica Inside keert na de zomer gewoon terug op tv bij mannenzender Veronica. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp keren ondanks hun ruzie na de racisme-uitzending van VI begin september weer terug bij Talpa’s Veronica. Dat heeft Talpa Network vrijdag bekendgemaakt in een persbericht. “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien”, zegt John de Mol.

Humberto Tan krijgt eigen interviewprogramma

Humberto Tan gaat voor RTLZ een interviewprogramma maken. Voor de zakenzender gaat Humberto diverse topondernemers aan de tand voelen. In het tv-programma Humberto Onderneemt draait alles om ondernemers die Nederland draaiende houden. Het voormalige gezicht van de late avond van RTL4 praat met onder andere André Rieu, Coolblue-baas Pieter Zwart en Jull Manders van BALR.

SBS6 zet Mr. Frank Visser op gloednieuwe vooravond

Mr. Frank Visser wordt het gezicht van de nieuwe vooravond van SBS6. Mr. Frank Visser krijgt van Talpa Network een dagelijks programma met de naam Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? Dat blijkt uit het uitzendschema van SBS6 voor september. Met zijn eigen vooravondshow neemt Mr. Frank Visser het stokje over van de oude NPO-titels Lingo en Man Bijt Hond, die afgelopen voorjaar met veel succes te zien waren in de vooravond van de familiezender van Talpa-baas John de Mol.