Ton van Royen terug op SBS6 met nieuw programma

Ton van Royen terug op SBS6 met nieuw programma

Geschreven door Daniël Schalk

Ton van Royen is terug bij SBS6 met het nieuwe programma ‘Het is wel je kind!’ Van Royen helpt in dit nieuwe SBS6-programma gescheiden ouders bruggen te slaan in het belang van de kinderen.

Ton confronteert de ex-partner met hun soms onverantwoordelijke gedrag tegenover hun eigen kinderen. Het doel is altijd om hem of haar meer te betrekken bij de opvoeding en zo de kinderen weer twee liefhebbende ouders te geven.

“Het programma heeft een actueel thema.”, laat SBS6 weten, “Helaas bestaan steeds meer gezinnen uit alleenstaande ouders met kinderen en verloopt helaas niet elke scheiding vlekkeloos.” SBS6 is momenteel opzoek naar kandidaten voor het nieuwe programma met Ton van Royen. In de kandidatenomroep zegt SBS6, “Voed jij je kinderen helemaal alleen op omdat je ex nergens te bekennen is? Heb je moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Is jouw carrière onder druk komen te staan en je sociale leven in de ijskast gezet? Meld je dan aan voor ‘Het is wel je kind’.”

Ton van Royen ging in 2001 aan de slag bij SBS6 en maakte programma’s als ‘Stem van Nederland’, ‘Sterrenboksen’, ‘Ton’, ‘De Gevaarlijkste’ en ‘Waar Stem Ik Op’. Ook presenteerde hij het dagelijkse SBS6-programma ‘Hart van Nederland’. In de zomer van 2007 verbrak Van Royen zijn contract bij SBS6 en startte toen zijn eigen productiebedrijf.

‘Het is wel je kind!’ met Ton van Royen is in het voorjaar van 2014 te zien bij SBS6.