Samantha & Michael worden eigen ondernemer in ‘Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!’

Samantha & Michael worden eigen ondernemer in ‘Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!’

Geschreven door Pieter Jongsma

Onder de titel ’Samantha & Michael: Doe Effe Paranormaal!’ komt RTL5 met een nieuwe reality reeks rond het bekende liefdeskoppel uit Scheveningen. Na een enerverende kampeervakantie in Spanje, gaan ze over tot de orde van de dag; geld verdienen!

Omdat Samantha er niet aan moet denken dat iemand de baas over haar gaat spelen en Michael exact denkt te weten hoe hij met een eigen bedrijf heel snel winst kan maken, besluit het stel een eigen bedrijf te beginnen. Al hun belevenissen zijn te volgen vanaf dinsdag 29 april.

Samantha en Michael starten een bedrijf dat hen op het lijf is geschreven: een wimper- en tandenbleeksalon! Een VOF bij de Kamer van Koophandel is snel opgericht, maar de inkt is nog niet opgedroogd of de eerste barstjes in hun eigen business dienen zich al aan. Als na een dramatische familie gebeurtenis Samantha’s paranormale gevoelens ook nog eens sterk boven komen drijven, laat Samantha de salon voorlopig voor wat het is en stort ze zich samen met manager Jake in een paranormale zoektocht. Van een paranormale beurs tot ghosthunting tot de meest spannende readings, er blijkt voor Samantha en Jake meer tussen hemel en aarde te zijn.  Dit leidt vaak bij de rest van de familie tot verbazing en tot ergernis. Zeker bij manlief Michael, die weinig lijkt te zien in de heldervoelendheid van zijn vrouw. Tot er dingen gebeuren die aantonen dat Samantha wel degelijk over een zesde zintuig beschikt.

Vanaf dinsdag 29 april wekelijks tussen 20.30 uur en 21.30 uur