SBS6 pas na de zomer met Bonje met de Buren

SBS6 pas na de zomer met Bonje met de Buren

Geschreven door Daniël Schalk

De vernieuwde variant van Bonje met de Buren bij SBS6 begint niet zoals gepland in mei maar pas in het najaar van dit jaar, dat heeft SBS6 vandaag bevestigd. Eigenlijk zou het programma met het nieuwe tv-duo bestaande uit  Jochem van Gelder en Patty Brard op 7 mei beginnen, direct na de nieuwe SBS6-serie Rechercheur Ria, maar dat tijdslot is nu aan de nieuwe comedyserie Bar Gezellig met Bastiaan Ragas gegeven. “De enige reden waarom we hebben moeten uitwijken is omdat we een goede plek nodig hadden voor Bar Gezellig.”, aldus SBS6.

En die ‘goede plek’ is nu gevonden, “Achter Rechercheur Ria heeft deze Nederlandse sitcom een uitstekende kans denken wij.”, aldus een woordvoerster van de zender.

Dat Bonje met de Buren moet wachten tot na de zomer heeft niets te maken met het programma zelf. “We zijn buitengewoon enthousiast over hoe Bonje is uitgepakt met Patty en Jochem. Dit programma zullen we ook prominent gaan programmeren vanaf begin najaar 2014.”

Bonje met de Buren zal na de zomer voor het eerst te zien zijn bij SBS6, het programma werd voorgaande seizoenen uitgezonden bij RTL4. Bij RTL4 zijn er 4 seizoenen gemaakt van het programma dat toen werd gepresenteerd door  John Williams en Natasja Froger. Wanneer Bonje met de Buren precies in première gaat op SBS6 is niet bekend.