Veldhuis & Kemper aan de slag voor SBS6

Veldhuis & Kemper aan de slag voor SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Er zijn mannen die claimen precies te weten hoe vrouwen in elkaar zitten… maar die mannen zijn op één hand te tellen. Voor veel mannen zijn vrouwen allesbehalve een open boek. Integendeel! In Leer mij vrouwen kennen nemen drie mannelijke BN’ers – van macho mannen en gays tot metro-mannen – het tegen elkaar op met hun kennis over de Nederlandse vrouw.

Zij strijden tegen elkaar in een arena gevuld met 100 vrouwen, van jong tot oud, in alle geuren, kleuren, soorten en maten. Wie van de drie mannen schat deze 100 vrouwen het beste in? De drie BN’ers worden bijgestaan door de presentatoren Remco Veldhuis en Richard Kemper. Leer mij vrouwen kennen is dit najaar te zien bij SBS6.

Voor het eerst presenteert het cabaret-duo Veldhuis & Kemper een televisieprogramma.

De twee zijn, onder andere vanwege de thematiek van hun cabaretprogramma’s vol met relatieproblemen, kinderperikelen en onduidelijke rolpatronen, het aangewezen presentatie-duo om deze show in goede banen te leiden.

Drie mannelijke bekende Nederlanders worden iedere aflevering geconfronteerd met verschillende dilemma’s over de vrouw. Ze buigen zich over vragen als ‘Wat moet een man nooit doen tijdens een eerste date?’ of ‘ Hoeveel geld geeft een vrouw gemiddeld per maand uit aan kleding?’. De 100 vrouwen in de studio zijn voorafgaand vele vragen gesteld om een eerlijk beeld te krijgen wat een vrouw nou eigenlijk echt wil. Deze dames vertegenwoordigen de Nederlandse vrouw en dagen de mannen uit hun geheimen te ontdekken. In Leer mij vrouwen kennen zoeken we het voor eens en voor altijd uit: welke man begrijpt vrouwen het beste?

Leer mij vrouwen kennen bestaat uit verschillende rondes, die allemaal te maken hebben met de kennis over ‘wat denken vrouwen?’, ‘wat weten vrouwen?’, ‘wat doen vrouwen?’, ‘wat vinden vrouwen?’, ‘wat kunnen vrouwen’ en ‘wat willen vrouwen? Ook opdrachten met fysieke uitdagingen, grappige filmpjes en opvallende tests passeren de revue in deze show waarin alles draait om het grote mysterie van de vrouw. De mannelijke BN’er die de meeste kennis heeft, wint de aflevering en mag zich met recht een vrouwenkenner noemen.

Leer mij vrouwen kennen
Najaar 2014 bij SBS6