Win twee kaarten voor het RTL Zomerfestival

Win twee kaarten voor het RTL Zomerfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Showbizznetwork.nl mag twee kaarten weggeven voor het RTL Zomerfestival op 21 juni in Zwolle met optredens van onder andere Guus Meeuwis, Nick & Simon, Ali B, Miss Montreal en Alain Clark.

Wil jij aanwezig zijn bij het RTL Zomerfestival op 21 juni? Doe mee met de actie en maak kans op twee kaarten en trap jou zomer af in Park de Wezenlanden in Zwolle.

DE WINNAAR IS BEKEND! LEES VEDER OM TE LEZEN WIE HEEFT GEWONNEN!

 

Uitslag

Anna van den Dijssel is de winnaar van de kaarten van het RTL Zomerfestival, lees hieronder het bericht waarom Anna naar het RTL Zomerfestival toe wil en waar ze uiteindelijk mee heeft gewonnen.

Anna van den Dijssel

Deze morgen keek ik weer eens op de facebook van Ruud Feltkamp! En zag ik dat je twee kaarten kan winnen, ik werd meteen heel blij en hoopvol. Ik heb meteen jullie facebookbericht gedeeld en de tweet geretweet. Ik ben een enorme fan van Ruud Feltkamp. Daarom ben ik al vier keer het land afgerezen om hem te zien en dit kan een perfecte vijfde keer worden op een super leuk festival van RTL.

RTL is mijn lievelingszender op tv, door de leuke programma's zoals bijvoorbeeld GTST en natuurlijk de leuke acteurs, actrices en presentatoren, vandaar wil ik kijken of het RTLZomerfestival het leukste festival is.
Naast de GTST cast had ik gezien dat er ook te gekke artiesten komen, dit wil ik niet missen! Lekker meezingen met Guus Meeuwis en Nick en Simon! Het wordt sowieso een dag om nooit te vergeten en het is 21 juni meteen een mooie afsluiting van een moeilijk schooljaar.

Toen ik deze actie las ben ik meteen in actie gekomen op deze vroege morgen, ik heb geprobeerd iets leuks te verzinnen en ik hoop dat dit mailtje overtuigend genoeg is!
Ik zou het helemaal geweldig vinden als ik die 2 kaarten win en 21 juni een dag om nooit te vergeten heb op het RTLZomerfestival in Zwolle!

Kaarten kopen

Wil je zeker zijn van je kaarten van het RTL Zomerfestival op 21 juni in Zwolle, bestel dan nu je kaarten op www.rtlzomerfestival.nl.