WIN: DVD van monsterhit IT (afgelopen)

WIN: DVD van monsterhit IT (afgelopen)

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De veelbesproken horrorfilm IT is sinds deze maand verkrijgbaar op 4K Ultra HD Blu-Ray™ combo pack, Blu-Ray™ en DVD en Showbizznetwork.nl mag twee DVD's van de film weggeven! De film IT, geregisseerd door Andy Muschietti (Mama) en gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, was in 2017 een enorme hit in de bioscoop.

Precies 27 jaar na de release van de eerste verfilming van IT in 1990 hield het ijzingwekkend spannende verhaal over een groepje tieners wat het gevecht aangaat met de moordende clown Pennywise opnieuw bijna 1 miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers in zijn greep.

Hoe maak ik kans op de DVD van IT?
Ben jij een echte fan van de film IT? Dan is dit je kans! Showbizznetwork geeft 2x een DVD weg. Kans maken op de DVD van IT kan door onze Facebook-pagina te liken en dit bericht te delen met jouw vrienden! Laat vervolgens in de reacties weten waarom jij deze DVD moet winnen en wie weet win jij deze superspannende film op DVD!

Vanwege het grote succes hebben we de win-actie verlengd en mogen we nog één DVD weggeven! Deelname is mogelijk tot maandag 26 februari.

Let op: Op deze win-actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.