Kristel van Eijk naar Radio 2

Kristel van Eijk naar Radio 2

Geschreven door Pieter Jongsma

Kristel van Eijk gaat een nieuw wekelijks programma maken op Radio 2. Op zondagmiddag tussen 16 en 18 uur gaat WNL vanaf 1 juni Zo'n zondag uitzenden. Een programma waarbij muziek en de luisteraar centraal staan. Het programma vervangt het huidige WNL programmaHotel Kooij.

Kristel van Eijk: "Een omroep als WNL die zoveel kansen biedt, een zender als Radio 2 die blij is met je komst, een muziekprogramma op zondagmiddag waar de luisteraar een grote rol in speelt...Dat maakt me bijzonder gelukkig."

Sabine Baak, eindredacteur RTV bij WNL: "We zijn trots dat Kristel nu naast Vandaag de Dag en WNL op Zaterdag ook een programma gaat maken op Radio 2. De ervaring die Kristel in haar carrière heeft opgedaan bij 3FM en Q-music, passen uitstekend bij het soort programma dat ze op zondagmiddag gaat maken".

Kees Toering, zendermanager van Radio 2: "Mooi dat Kristel ons team komt versterken. Ze is een prima DJ en dan ook nog een vrouwelijke. Die combinatie kunnen we goed gebruiken op Radio 2."

Naast Radio 2 is Kristel van Eijk iedere zaterdagmiddag tussen 15 en 17 te horen in WNL op Zaterdagop Radio 1. En ze presenteert op Nederland 1 het dagelijkse programma Vandaag de Dag.