Kristel van Eijk en Daniel Smulders aan de slag voor Jumbo radio
Bron: WNL

Kristel van Eijk en Daniel Smulders aan de slag voor Jumbo radio

Geschreven door Pieter Jongsma

Kristel van Eijk en Daniel Smulders zijn vanaf vandaag te horen op Jumbo Radio. Supermarktketen Jumbo gaat vanaf deze week live radio maken vanuit de nieuwe radiostudio vanaf het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel.

Kristel en Daniel zijn vanaf vandaag elke werkdag te horen. Kristel is te horen in de ochtenduren van 09.30 uur tot 12.30 uur. Daniel is te horen in de middag van 16.00 tot 19.00 uur. “Boodschappen doen in onze winkels wordt steeds leuker. Met eigen dj’s, lekkere muziek en live uitzendingen zorgen we voor nóg meer sfeer in onze winkels en een prettige omgeving voor onze collega’s en klanten”, vertelt Frits van Eerd. “In Europa is Jumbo de eerste supermarkt met een eigen radiostation. Ik ben er dan ook erg trots op dat Kristel en Daniël Jumbo Radio komen versterken.”

“Het is echt een andere manier van radio maken met een heel sympathiek uitgangspunt. We mogen wekelijks bijna honderdduizend collega’s en miljoenen klanten blij maken met onze muziek en programma’s”, vertelt ze.

“We beginnen aan een mooi, nieuw avontuur. Het is het begin van een nieuwe vorm van radio maken, maar dit is wel echt de toekomst. We krijgen hier de kans om te pionieren en die grijpen we natuurlijk met beide handen aan”, vult Daniël Smulders aan.