Kristel Verbeke stopt als manager van K3

Kristel Verbeke stopt als manager van K3

Geschreven door Sebastiaan Boers

Meidengroep K3 moet op zoek naar een nieuwe manager. Voormalig bandlid van de oude K3, Kristel Verbeke, stopt als manager. Met haar jarenlange ervaring in K3 besloot zij om de nieuwe K3, bestaande uit Klaasje, Marthe en Hanne, te ondersteunen. Bij een fotoreportage, bij een clipopname en bij interviews, overal was Kristel bij betrokken.

Nu vindt Kristel het wel genoeg geweest. In een officiële verklaring gaf Kristel aan: 'Missie geslaagd. Ze zijn er klaar voor'. Haar werk voor K3 zit er nu definitief op. De brug tussen de 'oude' en de 'nieuwe' K3 is nu aangelegd. De nieuwe K3 heeft inmiddels hun eigen weg in de muziekwereld wel gevonden. 

Studio 100 baas, Gert Verhulst, vindt het jammer dat Kristel K3 nu echt verlaat. ''We zijn Kristel enorm dankbaar want zij heeft er, dankzij haar tomeloze inzet en onnavolgbare kennis, mee voor gezorgd dat K3 nu een mooi nieuw leven heeft. Ze geeft nu de fakkel door aan de ervaren artiestenmanagers bij Studio 100.”

Samen met Karen en Josje, vormden Kristel en Gert de jury van de zoektocht naar de nieuwe K3. Bij SBS6 kon deze zoektocht volgen. Uiteindelijk wisten Klaasje, Marthe en Hanne deze zoektocht te winnen. Nu kan niemand meer om de nieuwe K3 heen.

Inmiddels zijn er veel K3 artikelen op de markt. Zo zijn er tassen, schoolspullen, poppen, puzzels, spaarpotten, steppen, armbandjes, dvd's en natuurlijk cd's verkrijgbaar. De artikelen blijven maar binnen komen, wat er op lijkt dat K3 nog altijd enorm populair is.

Met het afscheid van Kristel lijkt de 'oude' K3 nu echt verleden tijd te zijn. Wat Kristel nu gaat doen is nog niet bekend. Ze gaat eerst genieten van een welverdiende vakantie. Oud collega Josje zat onlangs nog in de jurystoel van The Voice Kids in België. Kristel was te zien als jurylid van Belgiums Got Talent.

Wie de nieuwe manager van K3 wordt is nog niet bekend gemaakt. 

Bekijk K3 zoekt K3 terug via TVblik.