Kees Tol presenteert nieuwe talentenjacht voor SBS6

Kees Tol presenteert nieuwe talentenjacht voor SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Vorige week konden we al melden dat SBS6 werkt aan een nieuw programma waarin de zender opzoek gaat naar de Nederlands beste bloemstylist. Vandaag is bekend geworden dat Kees Tol de nieuwe talentenshow gaat presenteren. Kees maakte het zelf bekend in Shownieuws.

“Je hebt nog geen programma voer bloemschikken, bloemstylen. Dat ik het ga presenteren, komt echt vers van de pers; ik kom net warm van de directie. En nee, ik heb helemaal geen verstand van bloemen. Ja, ik weet dat je ze schuin moet afsnijden en dan het zakkie erin. Maar er wordt zoveel gedaan met bloemen van thuis dat events als modeshows bijvoorbeeld. Er zitten zoveel kanten aan.” laat Kees weten in Shownieuws.


Ben jij een allround bloemstylist in hart en nieren? Maak jij de mooiste creaties met bloemen en durf je de strijd aan te gaan met andere gedreven bloemdesigners? Geef je dan nu op!

Onder begeleiding van bekende bloemsierkunstenaars maken de kandidaten elke week de meest bijzondere en artistieke creaties met bloemen. En dat gaat veel verder dan het schikken van een mooi boeket! Van bloemschilderijen en bloemsculpturen tot kledingstukken en hele bouwwerken met bloemen: een bloemstylist moet tegenwoordig veel meer kunnen dan alleen maar een leuk bosje bloemen binden.

De winnaar van het programma ontvangt een mooi geldbedrag om een bloematelier te starten of uit te breiden.

Hollands Beste Bloemstylist is vanaf 3 september te zien op SBS6.