Hugo Borst: ‘Messi krijgt bergen fanmail’

Hugo Borst: ‘Messi krijgt bergen fanmail’

Geschreven door Daniël Schalk

Het NOS-programma Studio Brasil is het populairste praatprogramma tijdens dit WK Voetbal. Volgens Hugo Borst, gastheer van Studio Brasil, is dit grote succes mede te danken aan het meest geliefde hondje van Nederland, Messi. “Als je ziet wat Messi allemaal krijgt toegestuurd! Iedere dag hele zakken vol met vreten, Nederland heeft hem echt in zijn hart gesloten.”, vertelt Borst in het AD.

“Messi moet gedurende deze maand in de schijnwerpers wel oppassen dat hij niet te dik wordt. Hij houdt van lekker eten, dus alles wat hem wordt voorgehouden, gaat naar binnen. Kaas, toastjes, het maakt niet uit, dus dat tikt aan.”, zegt de gastheer van Studio Brasil.

Het baasje van Messi houdt er in tegenstelling tot de NOS-teckel niet van om in de schijnwerpers te staan. “Messi is de hond van een van de medewerkers, hij heet ook werkelijk zo, maar de eigenaar blijft het liefst anoniem.”, zegt Borst.

Messi is heel anders dan de andere teckels, de meeste teckels zijn niet de makkelijkste honden maar Messi is erg gehoorzaam. “Hij is nog vrij jong, pas 4, waarschijnlijk daardoor is hij ook nogal speels. Hij houdt wel van een dolletje. Je ziet dat hij bij al onze gasten in de smaak valt. Ze willen hem aaien, knuffelen, en hij laat zich dat graag aanleunen.”

Waarom de huiskamerhond van de NOS steeds naar Hugo Borst toe gaat is een raadsel, veel mensen dachten in het begin dat Borst het baasje was van Messi. “Dat hij geregeld bij mij uitkomt, zal te maken hebben met mijn grote liefde voor honden, die er thuis met de paplepel is ingegoten.”