Roy, Rian en Jumbo lanceren kinderjuichpakjes voor 'kleine donders'

Roy, Rian en Jumbo lanceren kinderjuichpakjes voor 'kleine donders'

Geschreven door Pieter Jongsma

Het Roy Donders juichpak is populair. Binnen acht dagen en nog voordat het Nederlands Elftal in het vliegtuig naar Brazilië zat, waren alle 250.000 juichpakken uitverkocht. Om te vieren dat Oranje door is naar de volgende WK speelronde, start Jumbo op dinsdag 24 juni met een nieuwe actie.

Wie boodschappen doet in één van de ruim 425 winkels, maakt kans op een limited edition kinderjuichpakje van Rijami's. Roy Donders, zijn zus Rian en Jumbo zijn blij zo gehoor te kunnen geven aan de enorme vraag van klanten naar juichpakken voor de 'kleine donders'.

Nederland omarmt het Roy Donders juichpak massaal. Het pak voor volwassenen was zelfs zo populair, dat Jumbo tot tweemaal toe extra juichpakken liet produceren. Nu bijna alle pakken voor volwassen zijn uitgeleverd, lanceert Jumbo in samenwerking met Roy Donders en zijn zus Rian een gelimiteerd aantal kinderjuichpakjes.

Klanten ontvangen vanaf dinsdag 24 juni bij elke 50 euro aan boodschappen een kraskaart met daarop een unieke code. De klant voert de code in op jumbosupermarkten.nl en ziet direct of hij een kinderjuichpak gewonnen heeft. De pakjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Jumbo biedt het pak aan in maat 122/128 (voor kinderen van ongeveer 6/7 jaar) en in maat 140/146 (voor kinderen van ongeveer 9/10 jaar). Wie een kinderjuichpakje wint, kan het voor de 1/8 finale-wedstrijd van het Nederlands elftal ophalen in een Jumbo winkel naar keuze. Het kinderjuichpakje is uitsluitend te winnen en nergens te koop.